Kom og sving spaden

Vær med til at gøre Østerbro lidt grønnere

Der er rig mulighed for at svinge skovlen, få jord under neglene og sætte dit grønne fingeraftryk på Østerbro i weekenden den 14.- 15. april. Kom om omdan den ellers kedelige bunker på Carl Nielsens Allé til et grønt åndehul.

Søndag den 15. april fra klokken 12-16 inviteres Østerbros borgere til at omdanne den ellers kedelige bunker på Carl Nielsens Allé til et grønt åndehul.

Tag børnene og hinanden i hånden og kom ned og hæng fuglekasser op, se på byens insekter, byg små vindmøller og del dine grønne visioner for byen med andre.
Materialerne er der, og der serveres skønne smoothies blendet med pedalkraft. Du skal bare komme med dit gode humør og dine grønne fingre.

Allerede lørdag den 14. april fra klokken 12:00 – 16:00 stiller Miljøpunkt Østerbro spader, handsker og lugejern til rådighed, hvis du vil være med til at rydde krat, opbygge plantekasser, fjerne affald og gøre bunkeren klar til søndagens aktiviteter.

Der er planlægningsmøde den 10. april klokken 19-21 hos MiljøPunkt Østerbro på Vennemindevej 39, 1.sal, for dem, der vil være med til at beslutte, hvilke krydderurter, der skal i kasserne og meget mere.

Vil du vide mere, så skriv til Marie-Louise på marie-louise@miljopunkt-osterbro.dk eller ring på 31497084.

Arrangementet laves af Østerbro Lokaludvalg, Miljøpunkt Østerbro og Urban Greening Network, som i forbindelse med bydelsplanen ønsker at sætte fokus på bæredygtig byudvikling.