Fokus på mobiltelefoner

Mange danskere køber en ny mobiltelefon længe før den gamle model er kaput. Men tænker du over, at du skaber 26 kilo affald per mobiltelefon, du køber? Hver dansker har et skjult ressourceforbrug på 60 ton om året. Miljøpunkt Østerbro sætter, sammen med Børneulykkesfonden og Østerbro Avis, fokus på affald og mobiltelefoner.

Læs Lene Midtgaards klumme om vores skjulte ressourceforbrug i Østerbro Avis i uge 40 eller her på hjemmesiden. Læs artikler om vores ressourceforbrug i Østerbro Avis i oktober måned. Eller kom ned og aflevér din gamle mobiltelefon hos Miljøpunkt Østerbro. Så bliver de værdifulde dele af mobilen genbrugt, og pengene går til Børneulykkesfonden. På den måde gør vi noget godt for både børn og miljø.

Der sættes fokus på affald og mobiltelefoner på Østerbro i den kommende tid. Og Miljøpunkt Østerbro har lavet et samarbejde med Børneulykkesfonden om at samle gamle mobiltelefoner ind.

Du kan allerede i dag tage den gamle mobil i hånden og kigge forbi Miljøpunkt Østerbro på Vennemindevej 39 for at aflevere den til genbrug. Fra midten af oktober kan du også aflevere din mobiltelefon hos Østerbro Lokaludvalg på Randersgade 35. Vi holder dig opdateret om steder du kan aflevere din gamle mobil her på siden.

Du kan også læse mere om mobiltelefonsindsamlingen på Børneulykkesfondens hjemmeside.