Lån en klimakuffert

Vinteren er over os, kulden bider i kinder og husmure. Vi tænder for radiatorerne, varmen i badeværelsesgulvet og lamperne i stuen. Men fosser varmen ud ved dine vinduer eller dørsprækker? Lån en klimakuffert hos Miljøpunkt Østerbro med et infrarødt termometer.

 

 

 

Der er masser af ting du kan gøre i dit hjem for at spare energi, el, vand, varme og CO2 og samtidigt beholde hyggestemningen.
Hos Miljøpunkt Østerbro kan du låne en klimakuffert, der indeholder bøger, pjecer og måleapparater, så du helt konkret kan gå i gang hjemme.

Med klimakufferten kan du få inspiration og vejledning til tiltag du kan gøre i dit hjem.

I kufferten finder du blandt andet et infrarødt termometer, der kan måle kuldebroer i din væg og varmetab ved dine vinduespartier. Du kan også finde en fugtighedsmåler, perlatorer til at spare vand og forskellige sparepærer.

Du kan låne klimakufferten helt gratis.

Send en mail til klimakuffert@miljopunkt-osterbro.dk med dit ønske om dato for, hvornår du gerne vil låne den og dine kontaktoplysninger. Du vil få et svar fra os, om den er ledig og vi laver en aftale om, hvornår du kan hente kufferten.

Klimakufferten er ca. 55x45x22cm og vejer omkring 10 kilo. Den kan lånes i en uge ad gangen.

I kufferten er en indholdsfortegnelse, som giver dig information kuffertens indhold og gør det muligt at tjekke om der mangler noget, når den returneres.