Kom til forårsrengøring på Østerbro

Søndag d. 21. april kan du være med til at gøre forårsrent på Østerbro. Vær med til at gøre en forskel for bydelen, sid i kommunens store fejebil, lær mere om affald og nyd en kop velfortjent kaffe eller kakao derefter.

DSC_0009Meget affald bliver blot smidt på gaden hvilket skaber store problemer for naturen. Eksempelvis tager det op til 500 år for naturen at nedbryde en plasticpose og omkring 1.000.000 år at nedbryde en glasflaske. Affald som i stedet skulle være sorteret og genanvendt.

Miljøpunkt Østerbro sætter søndag d. 21. april sammen med Områdefornyelsen Skt. Kjelds og Københavns Kommunes Center for Renhold fokus på dette affald.

Kom forbi Tåsinge Plads kl. 13. hvor vi begynder. Her kan du få lov at se Københavns Kommunes store fejebil indefra. Du kan lære mere om at sortere affald og konkurrere om at være den bedste til det. Og lån en snapper, handsker, affaldsposer og giv en hånd med at gøre forårsrent på Østerbro.

Vi søger for varm kakao til børnene og kaffe til de voksne.

Miljøpunkt Østerbro har været med til at sætte flag i hundelortene på Tåsinge Plads for at gøre opmærksom på forårsrengøringen. Det kan du se en lille film om her.