Er du træt af dårlige fodgægerforhold på Østerbro?

Østerbro Lokaludvalg markerer FN’s trafiksikkerhedsuge med  et hyggeligt og sjovt fodgængeroptog i bydelen. Kom og vær med til at sætte fokus på  fodgængerforhold på Østerbro den 7. maj kl. 10.

FN har udnævnt 2011-2020 til 10-året for handling for trafiksikkerhed. Målet er at redde 5 millioner menneskeliv fra trafikdrab.

De Forenede Nationer afholder derfor sin årlige internationale trafiksikkerhedsuge den 6-12 maj, og temaet i år er fodgængernes sikkerhed.

fødder LUI forbindelse med trafiksikkerhedsugen inviterer Østerbro Lokaludvalg  alle Østerbros borgere til at deltage i et fodgængeroptog på Østerbro tirsdag d.7.5 kl.10.00.

Østerbro Lokaludvalg arbejder for, at der skabes gode forhold for grøn mobilitet, herunder fodgængere på Østerbro. Lokaludvalget arbejder bl.a. med en fodgængerstrategi og et forslag om fodgængerruter på Østerbro.

Tag gerne barnevognen, rollator eller lignende med. Optoget starter ved Melchiors Plads og slutter af ved Trianglen, hvor Lokaludvalget giver en kop kaffe.

Deltagernes oplevelser med at bevæge til fods med igennem Østerbros gader vil blive filmet af lokaludvalget, og filmen vil blive vist på Dansk Fodgænger Forbunds hjemmeside.

Læs mere om arrangementet og lokaludvalgets initiativer på www.oesterbrolokaludvalg.kk.dk

Hvornår: 7. maj kl. 10.

Hvor: Optoget begynder på Melchiors Plads på Østerbro.