BatNat – Mød nattens jægere 23. august

Miljøpunkt Østerbro gentager succesen og inviterer på tur, når mørket falder på d. 23. august 2013. På turen finder vi flagermus og lytter til deres lyde via detektorer.

FlagermusVi tager på en spændende nattevandring i Fælledparken. Så hold dig vågen til sent, tag den varme jakke på, en lommelygte i lommen og få en oplevelse ud over det sædvanlige.

Flagermus bor og lever i byen, jager og taler sammen med høje skrig.  Det kan vi ikke høre med det blotte øre. Men med en flagermusdetektor er det muligt at følge med i nattens heftige aktiviteter. Du tænker nok ikke over, at du deler Fælledparken med flokke af flagermus. Der findes 17 forskellige arter af flagermus i Danmark. 8 af arterne er registreret i København. Arter der er sårbare overfor ændringer i deres opholdssteder. Derfor har Københavns Kommune også for nyligt opsat et specialdesignet flagermusebo til de flagermus, der er i Fælledparken, men som har fået fældet flere af de gamle træer de ellers boede i.

Vi tager detektorer med og finder nattens jægere på vores tur. Aftenens guide er Lene Midtgaard, centerleder i Miljøpunkt Østerbro.

Turen foregår fredag den 23. august kl. 20.00, og vi mødes foran indgangen til Egmont Kollegiet.