20.sep: Fra parkering til park!

Fredag den 20.september vil folk verden over forvandle parkeringspladser til midlertidige parker. Det sker fordi fredag den 20. september er “World Parking Day” i alle verdens mange lande. På Østerbro omdanner Miljøpunkts Østerbros medarbejdere og bestyrelse en parkeringsplads på Nordre Frihavnsgade til en midlertidig grøn oase. Kom og vær med!

På Gran Canaria gør de det. I Usa gør de det rigtigt mange steder. I Tyskland, Frankrig, Polen, Belgien og Portugal gør de det også. De forvandler parkeringspladser til midlertidige grønne parker fredag den 20. september i anledning af “World Parking Day”. Siden 2005, hvor denne dag med fokus på at omdanne parkeringspladser til parkområder blev opfundet i San Francisco af REBAR har fænomenet spredt sig verden over, og er blevet en tilbagevendende begivenhed hvert år.

I år omdanner Miljøpunkt Østerbro en parkeringsplads på Nordre Frihavnsgade til en lille grøn oase for en dag. Derved ønsker vi at sætte fokus på behovet for gode urbane rum til at opholde sig i, og vi lægger op til debat om, hvordan vi bedst udnytter vores offentlige byrum til gavn for os alle, der bruger det.

Så kig forbi og nyd din madpakke i et grønt rum midt i byens virvar, tag en snak med os andre og nyd at kunne sidde et sted, man ellers aldrig kan sidde.

Hvad: “World Parking Day”, Miljøpunkt Østerbro er på Nordre Frihavnsgade ud for nr.2.

Hvornår: Fredag den 20. september kl. ca. 7-19.

Foto: REBAR.

Ved heldagsregn aflyses arrangementet.