Foredrag med Nikolaj Kirk

Den 27. marts kan du komme til foredrag om fødevarekvalitet og bæredygtighed med kokken Nikolaj Kirk  Foredraget foregår på Kildevældsskolen kl. 19.30-21.00, som det første af 8 arrangementer i 2014 for at skabe de bedste rammer for et nyt grønt kulturcenter.

Nikolaj KirkKom til foredrag med stjernekokken Nikolaj Kirk. Nikolaj Kirk er en af de kokke, der talentfuldt har skabt sin helt egen stil med originale sammensætninger af grøntsager, fisk, kød og frugter og et grænseløst krav til kvalitet og bæredygtig produktion.

I en verden som i stigende grad har fokus på udvikling, optimering og fremskridt, er der en proportionelt stigende tendens til, at fødevarer mister værdi på grund af en nedprioritering af økologi og generel bæredygtighed. Den standardiserede masseproduktion medfører alt for ofte slækket kvalitet indenfor elementer som smag, konsistens, tilsætningsstoffer og næringskvalitet af produkterne.

I foredraget stiller Nikolaj Kirk spørgsmålstegn ved tingenes tilstand, gerne med det formål at sørge for, at tilsætningsstofferne kommer ud af madvarerne, at vitaminerne vender tilbage i centrum. Samtidig skal fantasien og kreativiteten igen slippes løs i madlavningen.

Foredraget er gratis og er det første af 8 arrangementer i 2014 for at skabe de bedste rammer for et nyt grønt kulturcenter på Østerbro.

Arrangementet laves i Klimakvarter af Kultur Østerbro, Miljøpunkt Østerbro, Områdefornyelsen Skt. Kjelds Kvarter, Kildevældsskolen og Østerbro Lokaludvalg.

Se og hent en flyer om arrangementet her: Flyer_foredrag med Nikolaj Kirk

Tid: 27. marts 2014 kl. 19.30-21.00

Sted: Kildevældsskolen (indskolingsbiblioteket), Bellmansgade 5A, 2100 KBH Ø