Forår, fest og forandring

I anledning af forårets komme inviterer Områdefornyelsen i Skt. Kjelds Kvarter til forårsfest på græsarealet bag Kildevældsskolen den 11. april klokken 12 til 17. Her kan du blandt andre møde Miljøpunkt Østerbros lånehøns, Master Fatman og Peter Mygind. 

Forårsfesten er arrangeret for at gøre opmærksom på den dejlige grønne plet bag Kildevældsskolen og præsentere de mange initiativer og aktiviteter, der foregår i Københavns første Klimakvarter – og ikke mindst al det der vil ske i de kommende år.

Forårsfest_PlakatDer er lagt op til en munter og spillevende dag i det grønne, hvor du blandt andet kan møde Peter Mygind, der er ud af en god økologisk familie, guitaristen Ole Kibsgaard, der også er venner med Kaj og Andrea og Master Fatman, der vil sprede god familie karma. Og så kommer Urban Olsen, der selv er borger i kvarteret.

Miljøpunkt Østerbro er der på dagen med “Østerbro lånehøns”, så du kan høre mere om, hvordan du kan prøve at holde høns i byen.

Du kan også møde dem, der til daglig færdes i Skt. Kjelds Kvarter:
Øbro Økohaver, der blandt andet byder på frø og stiklinger; indslag fra aktivitetsgruppen bag det kommende kulturcenter ved Kildevældsskolen; Genbrugsstationen kommer og fortæller, hvordan du kan hjælpe miljøet og dig selv på samme tid. Reparationscaféen fortæller om hvor og hvordan du selv kan reparere dine ting i stedet for at smide væk og samtidig hygge dig med andre.  Cykelværkstedet Pump & Pimp har åbnet værkstedet, hvor du kan fikse din cykel.

Det hele foregår på den grønne plet bag Kildevældsskolen, Borgervænget 24-26 i et stort cirkustelt, hvor der vil være et herligt traktement med blandt andet kaffe, kage, sandwiches, øl og vand.

Tid:
11. april kl. 12-17

Sted:
Den grønne plet bag Kildevældsskolen, Borgervændet 24-26.

Underholdningsprogram:

Kl 12: Ole Kibsgård fra Kaj og Andrea
Kl 13: Peter Mygind
Kl 14:  Genbrugsorkestret (skøn sigøjnermusik)
Kl 15.30: Dj Master Fatman