BatNat den 21. august kl. 20:10

Kom med på spændende aftenvandring i Fælledparken når Miljøpunkt Østerbro inviterer på flagermustur. På turen kan vi være heldige at opleve nogle af de flagermusarter der findes midt i byen og lytte til deres lyde via detektorer.

Flagermus forlader sit boVi tager på en spændende nattevandring i Fælledparken. Så hold dig vågen til sent, tag den varme jakke på, og gerne en lommelygte i lommen og få en oplevelse ud over det sædvanlige.

Du tænker nok ikke over, at du deler Fælledparken med flokke af flagermus. Flagermus bor og lever i byen, jager og taler sammen med høje skrig. Det kan vi ikke høre med det blotte øre. Men med en flagermusdetektor er det muligt at følge med i nattens heftige aktiviteter. Der findes 17 forskellige arter af flagermus i Danmark. 8 af arterne er registreret i København. Arter der er sårbare overfor ændringer i deres opholdssteder. Derfor har Københavns Kommune også opsat et specialdesignet flagermusebo til de flagermus, der er i Fælledparken, men som har fået fældet flere af de gamle træer de ellers boede i.

Vi tager detektorer med og finder nattens jægere på vores tur. Aftenens guide er Lene Midtgaard, centerleder i Miljøpunkt Østerbro.

Turen er gratis og varer 1 -1½ time. Alle er velkomne og tilmelding er ikke nødvendig.

Tid: Den 21. august kl 20.10
Mødested: Ved indgangen til Fælledparken på hjørnet ved Jagtvej og Vennemindevej