Fra parkering til park

Kom og vær med når Miljøpunkt Østerbro, KlimaKvarter og Grøn Tåsingegade inviterer til Park(ing) Day på Østerbro, hvor der vil være picnic i det grønne. Den 18. september bliver 25 meter parkeringspladser omdannet til en midlertidlig park. 

På Gran Canaria gør de det. I Usa gør de det rigtigt mange steder. I Tyskland, Frankrig, Polen, Belgien og Portugal gør de det også. De forvandler parkeringspladser til midlertidige grønne oaser fredag den 18. september. Det sker i anledning af den verdensomspændende World Park(ing) Day.

Siden 2005, hvor denne dag blev opfundet i San Fransisco af REBAR, er den blevet en tilbagevendende begivenhed hvert år. Verden over bruges dagen til at sætte fokus på, hvordan vi udvikler byen.

Her på Østerbro sidder vi klar fra kl 8-19, med gratis (overskuds)morgenbrød samt kaffe på kanden til at lune sig på. Kig forbi til en snak om alt det, vi kan i gaden, når der er mere park og mindre parkering, og vær med til at sætte fokus på det grønne og hvordan byens rum også kan se ud. Hvad ønsker du for en Grøn Tåsingegade?

enbilistmindreHvor: Tåsingegade 32-36 (overfor Fakta) 

Hvornår: Fredag den 18.september, kl 8-19

Vi du arrangere Parking Day i din bydel?
Så husk blot at ansøge kommunen om 2 ting: At få tilladelse til at afholde arrangement i din bydel og om at få lov til at afspærre vejen. Du kan læse mere om ansøgningsproceduren her: Brugermanual_PARKing Day