Barselscafé: Det gode legetøj

Kom til barselscafé og bliv klog på, hvordan du kan undgå skadelig kemi i legetøj og ting til din baby.  Hør  hvordan du med enkelte forholdsregler bedst beskytter din baby mod de allergifremkaldende og hormonforstyrrende stoffer, der findes i babys hverdag. Det foregår tirsdag den 6. oktober kl. 10:00 – 12:00 i Designcafeen på Østerbro.


DSC_0609Mange spørgsmål dukker op, når man står med et lille barn i favnen og skal vælge udstyr, tøj og legetøj. Flere og flere nybagte forældre ønsker at leve med færre tilsætningsstoffer og mindre kemi. Og med god grund. Forskning viser nemlig, at fostre og små børn er langt mere følsomme over for de kemiske stoffer i hverdagen end voksne. Der er kemi, parfume og skadelige tilsætningsstoffer i produkter, hvor man umiddelbart ikke skulle forvente det. Denne dag får du gode råd til, hvordan du med enkelte forholdsregler bedst beskytter din baby mod de allergifremkaldende og hormonforstyrrende stoffer, der findes i babys hverdag. Samtidig får du værktøjerne til at finde ud af, hvor det er vigtigt at være konsekvent, og hvor det ikke betyder så  meget.

Babyer meget velkomne og barnevogne kan parkeres på pladsen lige foran cafeen. Arrangementet er gratis, men tilmelding er nødvendig, da der er et begrænset antal pladser. Tilmeld dig her.

Tid: Tirsdag d. 6. oktober kl. 10:00 – 12:00 “Det gode legetøj”

Sted: Designcaféen, Haraldsgade 101, 2100 København Ø 

Oplæg ved Lene Midtgaard, der er centerleder for Miljøpunkt Østerbro, forfatter til bøgerne “Familie uden kemi” og “Sund baby uden kemi” og selv mor til fire piger.