Kom til kemi-barselscafé

Tag din baby med på café og nyd en kop kaffe, mens du bliver klogere på en sundere hverdag for dig og din baby.

Miljøpunkt Østerbro afholder kemi-barselscaféer på Østerbro og andre dele af byen. Alle er velkomne, men det er selvfølgelig dig med en lille baby eller én på vej, som især er inviteret.

Alle arrangementer er gratis at deltage i, man skal blot huske tilmelding, så man er sikret en plads.

Der er mange nye spørgsmål, der dukker op, når man står og skal vælge udstyr, tøj, legetøj, mad, eller plejeprodukter til en lille ny. Forskning viser nemlig, at fostre og små børn er langt mere følsomme over for de hormonforstyrrende og allergifremkaldende stoffer i hverdagen end voksne. Stofferne gemmer sig steder, hvor vi ikke forventer det, og derfor opgiver nogle at få overblik, mens andre måske bliver utrygge eller overforsigtige.

Heldigvis er der nogle gode og enkle retningslinjer at gå efter og masser af godt udstyr til din baby. Kom til kemi-barselscafé og få hjælp til at få overblikket over, hvor det er vigtigt at være konsekvent og hvor det ikke betyder så meget.

Emnerne er: Sund baby indenfor, Babys udstyr og Baby i køkkenet.

Arrangementerne varer 1,5 -2 timer med spørgsmål.

Nederst på siden kan du se de planlagte arrangementer, og finde et i nærheden af dig. Hvis du følger os på Facebook kan du let invitere mødregruppen eller andre med via en begivenhed.

Kemi-barselscaféer bliver afholdt i et samarbejde med Københavns Kommune, Forbrugerrådet Tænk Kemi, Aftenskolen for psykomotorik og afspændingspædagogik (APA) og Miljømærkning Danmark – Ecolabel.

barselscafe