Workshop om madspild for voksne

Hvordan laver man god mad af det, der tilfældigvis er i køleskabet, og hvad kan man lave af en rynket tomat? Det kan du blive klogere på, når Miljøpunkt inviterer til workshop d. 30. marts kl 17.00. Måske har du også nogle fif, du vil dele, når vi laver lækker mad af overskudsvarer fra lokale butikker.

2015-04-25 13.17.01

700.000 ton! Så meget spiselig mad bliver hvert år smidt ud i Danmark. Det svarer til 50.000 HT busser, og er en væsentlig belastning for miljøet og samfundsøkonomien.

Men madspildet er også stort i de danske hjem. Tilsammen smider vi 260.000 ton i skraldespanden årligt.

Det belaster miljøet – og koster den enkelte familie ca. 7.200 kr. om året.

Kom og vær med til workshop, hvor vi laver mad af lokale overskudsvarer og bliv klogere på, hvordan du kan undgå madspild i hverdagen.

Tid og sted:
Den 30. marts kl. 17.00-20.00
Randersgade Skole, Randersgade 38, 2100 København

Tilmelding nødvendig. Tilmeld dig her. Der er begrænset antal pladser, og tilmelding sker efter `først-til-mølle´princippet.

Undervisere:  Karin Solvang Erichsen, projektleder på Fornemmelse for Mad, Miljøpunkt Østerbro og Benjamin Marcher-Carlsen, kok og underviser i VILDT 

 

Kilder: Miljøministeriet, Regeringens Strategi for affaldsforebyggelse ”Danmark uden affald II”, (tal fra 2015).