Kemi-barselscafé – baby i køkkenet

Kom til kemi – barselscafé og bliv klog på, hvordan du kan lave mad og opbevare mad til baby uden at få skadelige kemikalier med. Det foregår tirsdag den 26. april kl 10:00 – 12:00 i Designcafeen på Østerbro


DSC_0609Er det bedst at lave maden selv eller er det ok at købe økologisk babymad på dåse? Hvordan opbevarer jeg nu bedst modermælk? Og sker der noget ved at bruge mikroovn? Uanset om du laver al babys mad selv eller køber færdige produkter, er det vigtigt at være opmærksom på steder, hvor kemikalier alt for let finder vej ned i babys mad. Du får fif til lækre smagsfulde retter og opskrifter på nem og ren barnemad og den nemme og gode opbevaring.

Arrangementet er gratis, men man skal tilmelde sig på forhånd, da der er begrænsede pladser. Babyer er meget velkomne og barnevogne kan parkeres på pladsen lige foran cafeen.

Tid: Tirsdag den  26. april kl 10:00-12:00

Sted: Designcafeen I/S, Haraldsgade 101, 2100 København, Danmark

Oplæg ved Kirsten Mikkelsen Ravnbøl, ernærings- og husholdningsøkonom og forfatter til bogen ”Mad til spædbørn og småbørn”, udgivet af Sundhedsstyrelsen og Fødevarestyrelsen og Lene Midtgaard, centerleder i Miljøpunkt Østerbro og forfatter til bogen ”Sund baby uden kemi”.