Oplæg: “Hvad er Cradle to Cradle?”

Vil du vide mere om hvad Cradle to Cradle går ud på? Hvorfor er det en god ide, at vores produkter designes fra “vugge til vugge”, og råvarerne kan bruges igen og igen, i stedet for at ende i forbrændingsanlægget? Det kan du blive klogere på hos Miljøpunkt lørdag d. 30 april.

I naturen eksisterer ikke affaldsprodukter, der ikke bidrager til naturens cyklus. Visionen i Cradle to Cradle er på samme måde som i naturen at opbygge et samfund, hvor produkter, huse og byer bidrager positivt til omgivelserne.

Cradle to Cradle gør op med den traditionelle vugge til grav-tankegang og præsenterer et alternativ; nemlig vugge til vugge. Med denne  tankegang opfattes affald som en ressource.

Kom til dette oplæg og få mere at vide om, hvordan vores ressourcer kan forblive i kredsløb. Forstå forskellen på down-, re- og upcycling og hvordan Cradle to Cradle kan realiseres i den måde vi fremstiller de ting, vi omgiver os med. Du kan også se udvalgte eksempler fra CradlePeoples udstillig “Eveyday Upcycling”, som viser upcyclede og Cradle to Cradle-certificerede hverdagsprodukter.

c2c_logoOplæg ved Sara Jörn, arkitekt og projektleder i Miljøpunkt Østerbro

Tid: Lørdag d. 30 april kl. 13.00-13.30
Sted: Miljøpunkt Østerbro, Masnedøgade 20, 2100 København Ø

Oplægget er en del af “Grøn Dag” i Miljøpunkt Østerbro. Læs om dagens øvrige aktiviteter her.