Workshop: “Madspild og bålmad”

Den 30. april kan du blive klogere på hvordan du selv kan være med til at mindske madspild og være med til at lave mad over bål med en professionel kok. Maden bliver lavet af overskudsvarer, skænket af dit lokale supermarked.

madspild260.000 ton. Så meget spiselig mad smider de danske husholdninger i skraldespanden årligt. Det svarer til 50.000 HT busser, og er en væsentlig belastning for miljøet og samfundøkonomien. Til denne workshop kan du få gode råd og fif til hvad du selv kan gøre, for at mindske madspild til gavn for miljøet og pengepungen.

 

Det foregår lørdag d. 30. april i Miljøpunkt, Masnedøgade 20, 2100 København Ø.

 

AKl. 12.00-12.20 – Oplæg om madspild
Hør mere om omfanget af madspild, hvor og hvorfor det sker, og hvordan du kan være med til at mindske madspild. Vi kigger på madspild som et globalt problem, og taler om de lokale løsninger.

Ved Karin Solvang Erichsen, projektleder på Fornemmelse for Mad

2015-04-25 13.27.54Kl. 12.20-15.00 – Workshop – “Madspild og bålmad”
Deltag i madlavning over bål af lokale overskudsvarer og bliv klogere på, hvordan man kan lave et lækkert måltid af tilfældige råvarer.

Ved Karin Solvang Erichsen, projektleder på Fornemmelse for Mad og Benjamin Marcher-Carlsen, kok og underviser i VILDT

Oplægget er en del af “Grøn Dag” i Miljøpunkt Østerbro. Læs om dagens øvrige aktiviteter her.