Miljøpunkt Østerbro

Lån en ladcykel eller et par høns – eller kom blot forbi Miljøpunkt til en snak om, hvordan vi sammen gør bydelen mere bæredygtig.

Du kan også komme til spændende oplæg og guidede ture. Miljøpunkt Østerbro laver masser af grønne aktiviteter for store og små, og du finder dem her på hjemmesiden, facebook og i nyhedsbrevet.

17Lån en ladcykel
Du kan låne en ladcykel gratis af Miljøpunkt Østerbro hvis du skal flytte, købe stort ind eller blot en tur i skoven med kæresten eller ungerne.

Se her, hvornår cyklen er ledig.

DSC_0060Lånehøns
Klukken i gården og friske nylagte æg om morgenen. Drømmer du om at holde høns? Eller har jeres boligforening allerede talt om muligheden for høns men er usikre på, hvordan man gør og mon det reelt er noget for jer? Så har I muligheden for at prøve at have høns i 3 måneder med Miljøpunkt Østerbros lånehøns.

DSC_0626

Kemibarselscafé – Babys udstyr
Kom til kemi – barselscafé og få gode råd om babys udstyr, indeklima eller opbevaring.
Se tid og sted her.

DSC_0287`Vild Tur´ og madspildsworkshop
Når der er sæson for at høste byens vilde planter, inviterer Miljøpunkt på opdagelse i det lokale spisekammer. Efterfølgende laver vi mad af lokale overskudsvarer sammen med en professionel kok. Hold øje med nyhedsbrevet, hjemmesiden og facebook for at sikre dig en plads til næste arrangement.

FlagermusBatNat
Tag med på en spændende nattevandring i Fælledparken, hvor vi finder flagermus og lytter til deres lyde via detektorer. Så hold dig vågen til sent, tag den varme jakke på, en lommelygte i lommen og få en oplevelse ud over det sædvanlige. Miljøpunkt sender en invitation med nyhedsbrevet når det sker.