Ren luft i stuerne på Østerbro

Deltog du i debatmødet om indeklima d. 7. dec. i Østerbrohuset? Eller vil du have inspiration til, hvad du selv kan gøre for at skabe et sundt indeklima i dit hjem? Så download præsentationerne fra aftenens oplægsholdere her. 

Det er uhyre vigtig for vores sundhed med et godt indeklima, da vi opholder os 90 % af vores liv indendørs. Torsdag d. 7. december inviterede Det Økologiske Råd, Miljøpunkt Østerbro, Østerbro Lokaludvalg og Østerbro Lokalråd derfor til debatmøde om, hvordan familier på Østerbro får et sundere indeklima.

Det Økologiske Råd har netop afsluttet et stort projekt for Realdania, hvor forureningen af luften i danske boliger blev undersøgt. Resultaterne viste, at der er alt for mange helbredsskadelige partikler og kemikalier i vores boliger, og at vi lufter alt for lidt – og ofte forkert – ud. Forureningen i boligerne stammer primært fra forureningskilder inde i boligerne bl.a. stearinlys, madlavning, legetøj, møbler m.v. Herunder kan du læse mere om, hvad du selv kan gøre for at skabe et sundere indeklima for dig og din familie:

Download præsentation fra Det Økologiske Råd her: oesterbro_indeklima_doer

Download præsentation fra Miljøpunkt Østerbro her: undgaa-kemikalier-i-dit-indeklima

indeklima

 

 

Osterbro_logo_samlet               logo_detoekologiskeraad      oesterbro-lokalraad-logo