Østerbro Byttemarked – Nordisk Byttedag d. 1. april

Har du skabe og skuffer fyldt med gamle, men skønne ting, som er for gode til smide ud? Så kom og byt til andre og lige så skønne sager, når Miljøpunkt i samarbejde med Kulturcenter Kildevæld inviterer til byttemarked på Kildevældskolen. 


Byttemarked 2012 048

GI´ HVAD DU HAR, TA´ HVAD DU VIL. Det er mottoet for Østerbro Byttemarked, hvor du kan bytte dine gamle ting til nye. Byttemarkedet sker i forbindelse med Nordisk Byttedag, hvor Norge, Sverige, Danmark og Finland sætter fokus på genbrug og bytning.

TID OG STED
Den 1. april kl 10.00-16.00
Multisalen på Kildevældsskolen, Bellmansgade, 2100 København Ø.

SÅDAN GØR DU
1. Medbring ting, tøj, sko etc. i god stand, og som du vil give væk.
2. Fordel dine ting i de rigtige kategorier f.eks. musik, herretøj, legetøj etc.
3. Gå på opdagelse og find det, som du gerne vil have med hjem – gratis

Kom og vær med – jo flere der deltager – jo flere spændende sager skifter ejermand.

HVAD KAN BRUGES?
Værktøj, hobbyting, tøj, sko, køkkenting, diverse indretningsting, bøger, musik, film, legetøj, spil, små møbler, smykker, accessories, tidssvarende elektronik, make up/cremer der er i orden, potteplanter, frugt fra haven. Kun fantastien sætter grænser, så længe det er brugbart for andre.

HVAD KAN IKKE BRUGES?
Medbring ikke ødelagte ting, eller tøj der er hullet og plettet.

HVOR MEGET?
Der er ingen faste regler for, hvor meget man må tage. Man giver det man kan, om det så er 2 eller 20 kg, og tager derefter, hvad man kan bruge. Der plejer at være nok til alle, og vi stoler på at tingene fordeler sig ud fra lyst og behov til eget brug. Det er dog ikke i orden at hamstre til eksempelvis videresalg. Hvis vi oplever deltagere, der hamster, bliver de vist venligt ud.

FRIVILLIG!
Alle byttemarkeder, store som små, er arrangeret helt eller delvist af frivillige. Der er brug for hjælp på dagen, og her kan du se, hvilke opgaver det drejer sig om, og skrive dig på. Man melder sig for 1-2 timer ad gangen, og kan skrive sig på flere tidsrum, hvis man kan hjælpe mere. Vi sørger for mad og drikke til de frivillige.
Tilmeld dig som frivillig.

HVAD MED RESTEN?
Danmission henter overskydende ting og tøj og fordeler dem i deres genbrugsbutikker og til andre lande.

HVORFOR BYTTEMARKEDER?
Har du nogensinde tænkt over hvor meget du har liggende af tøj og ting, men som du er blevet træt af eller bare ikke længere bruger? Få ryddet op og ud til gavn for andre, og gør plads til de ting du hellere vil have og bruge i dit liv nu. Du sparer penge og giver samtidig en miljøet en hånd ved at forbruge færre nye ressourcer.