God (Østerbro-)sommer!

Åh Østerbro!
Stemning, naturoplevelser og byliv – Østerbro er fantastisk og ikke mindst om sommeren. Hvorfor rejse sydpå i ferien, når man har alle sommerens herligheder lige udenfor gadedøren?

Sand mellem tæerne, natur og byliv
Du kan få en dukkert på Københavns bedste badestrand på Svanemøllen, og du kan holde picnic blandt heste og får i den fredede Ryparkens Naturpark.

Du kan komme til gratis træning eller fællesdans for hele familien i Fælledparken eller ro kajak på Svanemøllen strand. En regnvejrsdag kan du nyde SPA og wellness i den smukke og stemningsfulde Øbro hallen. Og hvis du vil spise ude i de lyse sommeraftner, er Østerbro også stedet, hvor man kan finde bæredygtige restauranter. F. eks. hos ØsterGRO på taget i Æbeløgade, hvor GRO Spiseri holder til huse. Her kan du lade dig forkæle af dygtige kokke, der tryller med de hjemmedyrkede råvarer. I GRO Spiseri dyrker man fællesskabet, bæredygtig mad og god kvalitet.

Vilde dyr i Fælledparken
Hvis du går en tur i Fælledparken efter mørkets frembrud kan du møde vilde flagermus, der jager mod den lyse nattehimmel. I Fælledparken har vi i øvrigt flere kolonier af brunflagermus. Du kan også opleve vandflagermus, der jager over søerne om natten. Derudover er der registeret over 65 forskellige fuglearter, og den sjældne balkanlatterfrø høres ofte snakke i mørket. Miljøpunkt tilbyder også gratis guidede ture, hvor du kan lytte til nattens jægere med detektorer.

Spar penge og CO2 – bliv på Østerbro!
Der er mange gode grunde til at holde ferie lokalt. F. eks. sparer du både penge og CO2, når du lader flyvemaskinen stå: En uges ferie i Rom for 4 personer koster f. eks. hurtigt over 20.000 kr. og belaster vores klima med ca. 3,2 tons CO2.

Når du vælger at blive i hjemme i din ferie, er der selvfølgelig ingen garantier for, at vejret altid er til den planlagte strandtur eller grillaften i solnedgangen. Til gengæld er den skandinaviske sommer smuk, og dens flygtighed er måske medvirkende til, at den er så magisk.

 Rigtigt god sommer!