Åbent hus på Nordhavn Nærgenbrugsstation

Kom med søndag d. 20. januar, når Nordhavn Nærgenbrugsstation inviterer til åbent hus og indvielse af bydelens nye fælles værksted. 

Plant en stikling eller byt til nyt. Få hjælp til at reparere din cykel eller byg en sættekasse i det splinternye fælles værksted, hvor du også kan låne det værktøj, du lige står og mangler.

Byttehylderne vil i dagens anledning være fyldt godt op med ekstra legetøj til de mindste, bøger til de lidt ældre og andet genbrugsguld.

Og sammen med ReWILD kan du få hjælp til at lave et lille planteterrarie og få dit helt eget lille økosystem på glas med hjem.

Ses vi?

Kom forbi, drik en kop kakao eller kaffe og se, hvad du kan bruge din nærgenbrugsstation til.

Miljøpunkt Østerbro står klar med ladcykler, som du kan låne til at fragte weekendens genbrugsfund eller hjemmelavede sættekasse med hjem i. Du kan også høre mere om Miljøpunkt Østerbros lokale miljøarbejde og om, hvilke lokale arrangementer, byvandringer, workshops osv., du kan deltage i på Østerbro i 2019.

Genbrug i lokalområdet

Nærgenbrugsstationerne er små urbane genbrugsstationer. Foruden bytterhylder, har du mulighed for at sende bl.a. udtjent elektronik, gamle køleskabe, metal, plast og andre værdifulde ressourcer til genanvendelse.

På Østerbro ligger der nærgenbrugsstationer på Vermundsgade 47A nær Haraldsgade og på Helsinkigade 26 i Nordhavn.

Læs mere om Københavns Kommunes nærgenbrugsstationer og se åbningstider på deres hjemmeside her: https://www.a-r-c.dk/privat/saadan-sorterer-du

Hvor og hvornår

Åbent Hus er søndag d. 20. januar kl. 12-15

Helsinkigade 26, 2150 Nordhavn (i stueetagen under P-huset og Konditaget Lüders).

Læs mere og tilmeld dig eventet på Facebook her: https://www.facebook.com/events/371438793667516/

Arrangementet er støttet af Østerbro Lokaludvalg