Barselscafé: baby og bæredygtighed

Kom til hyggelig og inspirerende barselscafé onsdag d. 12. juni og hør hvordan du med få ændringer kan gøre en stor forskel for dit barn, miljøet og klimaet. 

Mange nybagte forældre vil gerne give deres børn en grønnere fremtid og leve mere bæredygtigt. Men der er mange nye spørgsmål, der dukker op, når man står og skal vælge udstyr, tøj, legetøj, mad eller plejeprodukter til en lille ny.

Kan der være mikroplastik i svanemærkede babyprodukter? Er moderne stofbleer et reelt klimavenligt alternativ til engangsbleer? Er gammelt legetøj fyldt med skadelig kemi? Kan man købe barnevogn, børnesko og andet babyudstyr brugt? Er det virkelig så vigtigt, det der med indeklima?

Kom til barselscafe og find vej i junglen

Heldigvis findes der masser af gode retningslinjer at navigere efter!

Kom til barselscafé onsdag d. 12. juni og få konkrete eksempler på gode, bæredygtige produkter til dig og din baby. Bliv klogere på alt fra genbrug og moderne stofbleer til minimalisme og zero-waste. Og hør hvordan du undgår skadelig kemi og mikroplastik i din hverdag.

Østerbros nye babyaktivitetsrum

Barselscaféen foregår i afslappede rammer i det spritnye babyrum Øbro Amazonas i Øbro-Hallen. Her er der pusleplads, bløde ammepuder og masser af tumlelegetøj til de små. Og der vil være kaffe, te og lidt (øko)-lækkerier til at hygge sig med undervejs.

Oplægsholder er Louise Purup Nøhr, projektleder i Miljøpunkt Østerbro, bæredygtighedsnørd og mor til to små børn.

Grundet brand- og flugtveje må barnevogne desværre ikke tages med indenfor. Men der er udendørs barnevognsparkering til højre for Øbro-Hallens hovedindgang.

Tid og sted

Øbro-Hallen, Gunnar Nu Hansens Plads 3, 2100 København Ø (brug indgangen til svømmehallen og gå op på første sal – så finder du babyrummet)

Onsdag d. 12. juni kl. 10.00 – 11.30.

Arrangementet er gratis, men tilmelding nødvendig. Tilmeld dig ved at sende en mail til louise@miljopunkt-osterbro.dk

Se også begivenheden på Facebook her.

Arrangementet holdes i samarbejde med Kultur Ø og er støttet af Østerbro Lokaludvalg.