Borgermøde om Nordhavn Naturpark

Kom til borgermøde torsdag d. 5. september og hør om planerne for en stor naturpark i Nordhavn.

Ti grønne foreninger er gået sammen i netværket Nordhavns Naturvenner om at omdanne 100 hektar på det yderste Nordhavn til en stor naturpark med naturstier, strand, dyreliv og sankemuligheder. Og det er tiltrængt. Naturen og biodiversiteten er under pres som aldrig før, og byudviklingen i København er præget af massivt byggeri uden større grønne områder.

Kom til borgermøde

Deltag i borgermødet torsdag d. 5. september og hør om planerne for naturparken.

Knud Erik Hansen, næstformand i Danmarks Naturfredningsforening København, fortæller om baggrunden for projektet, og landskabsarkitekt Marianne Levinsen vil præsentere forslaget til selve parken.

Bagefter er der diskussion og udvikling af ideer. Hvilke ønsker er der til et naturområde i Nordhavn? Og hvordan kan beboerne i Nordhavn og på Østerbro tage del i naturparkens udvikling?

Kom og hør om planerne for naturparken, giv din mening til kende og vær med til at udvikle gode ideer til fremtidens grønne Nordhavn!

Hvor og hvornår?

Torsdag d. 5. september kl. 19.00 – 21.30

Salen i Østerbrohuset, Århusgade 103, 2100 København Ø.

Der vil være kaffe, te og kage til alle fremmødte.

Se Facebook begivenheden for borgermødet her

Visionen for Nordhavn Naturpark

 

Om Nordhavns Naturvenner

Nordhavns Naturvenner er en bred sammenslutning af grønne og lokalpolitiske foreninger og organisationer: Danmarks Naturfredningsforening (DN), Dansk Ornitologisk Forening (DOF), Friluftsrådet, Østerbro Lokaludvalg, Østerbro Lokalråd, Verdens Skove, NOAH, Hovedstadens Forskønnelse, Østerbro Havnekomite og Miljøpunkt Østerbro.

Fra den 22. august kan du læse meget mere om planerne for en naturpark i Nordhavn på hjemmesiden: www.nordhavns-naturvenner.dk/