Logokonkurrence for børn og unge

Deltag i konkurrencen og tegn Plastikposefrit Østerbros nye logo. Vindertegningen bliver stemplet på alle de fine stofposer, der kommer til at cirkulere rundt i bydelen.

Deltag i konkurrencen

Send din tegning til lama@miljopunkt-osterbro.dk eller kom forbi Miljøpunkt Østerbro på Masnedøgade 20, 2100 København Ø og aflever tegningen direkte eller i postkassen. Tegningen skal være afleveret senest d. 22. september 2019. Husk at skrive navn, alder og telefonnummer.

Tegningen skal være i én farve, og alle børn og unge under 18 år kan deltage. Det færdige logo bliver i sort/hvid og ca. 10 cm i diameter.

Præmie
Vinderen får fire billetter til forestillingen ”HIMLEN KALDER JORDEN” af Teater Hund & Co. Forestillingen kan ses på Krudttønden fra d. 15. januar – 9. februar 2020.

Hvad er Plastikposefrit Østerbro?

Målet med Plastikposefrit Østerbro er at gøre det nemmere for Østerbroerne at bruge stofposer. I samarbejde med Østerbros butikker oprettes en deleordning, så du kan tage en gratis stofpose, når du har brug for en – og aflevere posen tilbage en anden gang. På den måde undgår vi at bruge så mange plastikposer i bydelen.

Læs mere om Plastikposefrit Østerbro her

Inspiration
Her ser du – til inspiration – logoerne til Plastikpose-frit Amager og Plastikposefrit Christianshavn.

Tegningen kan f.eks. vise:

  • at vi passer på byen eller naturen
  • at vi dropper plastikposer
  • at vi i fremtiden skal deles om en masse fine poser
  • noget, som får dig eller andre til at tænke på Østerbro

Del konkurrencen med venner og bekendte på Facebook her

Plastikposefrit Østerbro er udviklet i samarbejde med Østerbro Lokaludvalg og Østerbro Lokalråd.