Fuldt hus til borgermøde om Nordhavns Naturpark

Mere end 70 borgere deltog i mødet om Nordhavns Naturvenners forslag til en stor naturpark i Nordhavn. Læs med her, hvis du ønsker at være aktiv i arbejdet med at realisere parken.

Den 5. september var der borgermøde om Nordhavns Naturvenners forslag til en ny, stor naturpark i Nordhavn. Der var stort fremmøde, hvor deltagerne fik lejlighed til at høre landskabsarkitekt Marianne Levinsen fortælle om planen, og selv komme med input til det videre arbejde.

20190905_192139

Vær med
Hvis du ikke var med til mødet, men vil være med til at realisere planerne, så kan du stadig nå at være med. Du kan være med i aktivgruppen, der mødes med jævne mellemrum og drøfter udfordringer og næste skridt. Her kan du melde dig på de opgaver, du gerne vil være med til at løse. Du kan også være med Ad Hoc og få besked på email undervejs, når der sker nyt i projektet eller der kan være brug for en hånd til at afholde et arrangement.

Kontakt Nordhavns Naturvenner, og hør mere om, hvordan du kan bidrage til processen og være med til at gøre Nordhavn til en grønne bydel. Du kan finde kontaktoplysninger på deres hjemmeside.