Få tilskud på 400 kr. til affaldssortering

Frem til d. 1. december 2019 kan du få tilskud til indkøb af indendørs affaldsbeholdere. Du kan også tilmelde dig forløbet “KBH sorterer” og få tips og tricks til din affaldssortering. Læs her hvordan.

Opdatering: Tilskudsordningen er blevet forlænget til d. 1. december 2019

Københavns Kommune har en målsætning om, at 70% af vores affald skal genanvendes i 2024. Derfor er der søsat en tilskudsordning, hvor du kan få op til 400 kr. (per bolig) i tilskud til indendørs affaldsbeholdere. Det kan f.eks. være til nye stativer, affaldsspande, tasker eller poser, som gør det nemmere for dig at sortere dit affald. Hvert hjem er forskelligt. Så du vælger selv den løsning og de antal spande eller poser, der passer dig bedst.

Hvordan får jeg tilskuddet?

  1. Vælg det udstyr, du gerne vil købe, køb det og behold kvitteringen
  2. Ansøg på hjemmesiden om tilskud med dit NemID. Du kan få op til 400 kr. af dine udgifter refunderet
  3. Modtag tilskuddet på din NemKonto

Tilskuddet kan søges til og med d. 1. december 2019.

Du kan få inspiration til forskellige sorteringsløsninger i Miljøpunkt Indre By & Christianshavn produktkatalog her. Også løsninger, der passer til små og trænge københavnerkøkkener.

Hvis du vil søge om tilskud til flere adresser på vegne af din boligforening, kan du kontakte Københavns Kommune ved at skrive en mail til kbhsorterer@kk.dk.

Få tips og tricks til affaldssortering

Hvor ren skal plastikemballagen være? Hvor skal du gøre af gammel elektronik? Og hvordan er det nu med de brugte pizzabakker?

Affaldssortering er ikke for dummies. Men heldigvis er der hjælp at hente. Tilmeld dig onlineforløbet “KBH sorterer” med tips, tricks og viden – og bliv en haj til at sortere.

Forløbet består af 12 runder, der vil blive sendt til din e-mail. Du modtager runderne tirsdage, torsdage og søndage kl. 12. Runderne tager 2-3 minutter at gennemføre.

Og hvis du deltager i alle runder, er du med i lodtrækningen om at vinde en ladcykel.