Byttemarked og barselscafe

Byt dig til nyt børnetøj, babyudstyr eller legetøj og hør om bæredygtighed for børnefamilier, når Miljøpunkt Østerbro og Kildevældsparkens bemandede legeplads inviterer til barselscafe med byttemarked tirsdag d. 29. oktober.

Baby og bæredygtighed

Bleer, barnevogn, sutter, zinksalve, legetøj, flyverdragt, vådservietter. Listen over babyudstyr er lang. Men hvad har du egentlig brug for? Hvad kan du med fordel finde brugt? Og hvordan sikrer du, at de produkter og ting, du køber, hverken indeholder skadelig kemi eller belaster klimaet og miljøet unødigt?

Heldigvis findes der masser af gode retningslinjer at gå efter! Derfor inviterer Miljøpunkt Østerbro i samarbejde med Kildevældsparkens bemandede legeplads til barselscafe og byttemarked for gravide, fædre og mødre på Østerbro. Kom og få konkrete genbrugstips, bæredygtighedstricks og klimavenlige lifehacks – og gør et gratis fund på byttemarkedet.

Giv hvad du har – tag hvad du kan bruge

Vi bytter babyudstyr, legetøj og børnetøj til de 0-6 årige. Ryd ud i skabe og skuffer og medbring børnenes aflagte tøj, gamle gåvogn eller det legetøj, de ikke gider bruger mere. Gå på opdagelse i byttemarkedets gratis gemmer og find noget andet, som du kan bruge og tage med hjem – ganske gratis.

For at andre kan få glæde af dine ting, er det vigtigt, at det er i god stand, dvs. tøj uden huller og pletter, intakt legetøj med alle dele osv. De ting, der ikke får et nyt hjem på dagen hentes eller afleveres til genbrug.

Hvor og hvornår

Hvornår: Tirsdag d. 29. oktober kl. 10.00 – 12.00

Hvor: Kildevældsparkens bemandede legeplads, Vognmandsparken 69, 2100 København Ø

Børn og babyer er mere end velkomne!

Program

10.00 – 10.30: Miljøpunkt Østerbro fortæller om genbrug, bæredygtigt forbrug og klimavenlig livsstil for børnefamilier

10.30 – 12.00: Byttemarked med børnetøj, legetøj og babyudstyr

Arrangementet er støttet af Østerbro Lokaludvalg