Møde i Nordhavns Naturvenner

Vil du være med til at sikre mere natur og biodiversitet i Nordhavn? Så kom til åbent møde i Nordhavns Naturvenner torsdag d. 6. februar. 

Møde i aktivgruppen

Kom og hør mere om gruppens arbejde, mød de andre ildsjæle og vær med til at planlægge forårets aktiviteter. Gruppen er stadig i opstartsfasen, så der er rig mulighed for at være med til at påvirke, hvordan arbejdet skal foregå. Alle er velkomne!

Det foregår torsdag d. 6. februar kl. 19.00 – 21.00 i Danmarks Naturfredningsforenings lokaler, Masnedøgade 20, 2100 København Ø.

For en naturpark i Nordhavn

Nordhavns Naturvenner arbejder for at omdanne 100 hektar på det yderste Nordhavn til en stor naturpark med naturstier, strand, dyreliv og sankemuligheder. Og det er tiltrængt. Naturen og biodiversiteten er under pres som aldrig før, og byudviklingen i København er præget af massivt byggeri uden større grønne områder.

De ti grønne foreninger, der tog initiativ til Nordhavns Naturvenner er: Danmarks Naturfredningsforening (DN), Dansk Ornitologisk Forening (DOF), Friluftsrådet, Østerbro Lokaludvalg, Østerbro Lokalråd, Verdens Skove, NOAH, Hovedstadens Forskønnelse, Østerbro Havnekomite og Miljøpunkt Østerbro.

Læs mere om Nordhavns Naturvenner her

Har du spørgsmål, kan du skrive til mail@nordhavns-naturvenner.dk