Jagtbytte i Kildevæld

Tag et skattekort i hånden og gå på jagt efter genbrugsguld i Kildevældskvarterets nye ‘byttetræer’. Skattejagten skydes i gang med et åbningsevent søndag d. 1. marts kl. 14-16.


Gå på genbrugsjagt i Kildevælds afkroge

I hele marts måned kan du tage på ‘bytte-skattejagt’ rundt i Kildevældskvarteret på Østerbro.

På skattekortet over ‘Kildevælds-øen’ finder du otte forskellige ‘byttetræer’. Hvert træ er udstyret med en ‘bytteboks’, der indeholder ting og sager, som folk ikke længere har brug for, men som andre kan have gavn af. Ved hver bytteboks kan du tage byttet, hvis det falder i din smag, og derefter placere et nyt bytte, som du har med hjemmefra.

Det er op til dig ved hvilken post, du vil starte og hvor mange, du vil prøve at finde. Bytteboksene er malet mørkegrå og måler ca. 50x30x30 cm.

Byttetræerne er lavet af kunstneren Makulator v. Johan Sonne Amhild i samarbejde med Kildevæld Kulturcenter.

Du kan downloade og printe skattekortet på Makulators hjemmeside her.

Kom med til åbningsevent

Søndag d. 1. marts kl. 14.00 – 16.00 kan du være med til at kickstarte bytte-skattejagten. Det foregår på den bemandede legeplads i Kildevældsparken, hvor du foruden Makulator og Kildevæld Kulturcenter også kan møde Teater Hund & Co. og Miljøpunkt Østerbro.

Skattejægerne mødes på legepladsen kl. 14.00, hvor Superhelten Henning Hund og Bæredygtige Therese Glahn uddeler skattekort, saftevand og snacks.

Husk at tage et bytte med hjemmefra!

Tilmeld dig begivenheden på Facebook her