Guidede ture til Nordhavnstippen

(Fuldt booket) Vil du opleve den smukke natur på det yderste Nordhavn? Så kom med, når Miljøpunkt Østerbro og Nordhavns Naturvenner inviterer på bynaturvandring til Nordhavnstippen.

Obs! De to guidede ture til Nordhavnstippen er desværre fuldt bookede. Vi takker for den store interesse, og arbejder på at få arrangeret flere bynaturvandringer i fremtiden.

Oplev det vilde Nordhavn

Nordhavn er et område i rivende udvikling, og det lægger pres på den lokale biodiversitet og byens grønne åndehuller. Men ude på Nordhavnstippen kan du stadig opleve isfugle, tudser og vild natur – foruden et væld af spiselige planter, der netop nu skyder op af jorden!

Derfor inviterer Miljøpunkt Østerbro og Nordhavns Naturvenner til en række bynaturvandringer til Østerbros glemte vildmark:

  • Torsdag d. 11. juni kl. 16.00 – 18.00 – FULDT BOOKET
  • Torsdag d. 18. juni kl. 16.00 – 18.00 – FULDT BOOKET

Bygartner Jann Kuusisaari guider os ud i det grønne, gør os klogere på områdets flora & fauna, og lærer os at genkende nogle af de mange nytteplanter, der vokser i den københavnske bynatur.

Vi slutter af med en kort samtale om bynatur og biodiversitet. For hvorfor er det vigtigt at kende og bevare lokal og bynær natur? Hvor “vild” skal naturen være? Og hvilken betydning har de nære naturoplevelser for vores forståelse for den biodiversitetskrise, verden står i?

Nordhavns Naturvenner vil også fortælle om den naturpark, der er planlagt i området, og om deres arbejde for at sikre naturen og biodiversiteten de bedst mulige betingelser – nu og i fremtiden.

Praktiske informationer

  • Vi mødes foran Havnekulturkontoret Nordhavn, Århusgade 126, 2100 København Ø, og cykler sammen derud. Så husk at medbringe cykel.
  • Området er desværre ikke velegnet for gangbesværede. Husk også praktisk fodtøj.
  • Da vi stadig skal passe på hinanden og holde behørig afstand, er der kun plads til 15 deltagere per tur.
  • Tilmeld dig ved at sende en mail til louise@miljopunkt-osterbro.dk og skriv “Bynaturvandring” i emnefeltet. Skriv også gerne, hvor mange I kommer. Tilmelding er først til mølle.

Arrangementet er støttet af Østerbro Lokaludvalg