Oplev det vilde Nordhavn

FULDT BOOKET – Kom med torsdag d. 20. august og oplev naturen helt tæt på, når Miljøpunkt Østerbro og Nordhavns Naturvenner inviterer til bynaturvandring på Nordhavnstippen.

OBS! Turen er fuldt booket. Tak for de mange tilmeldinger.

Oplev det vilde Nordhavn

Nordhavn er et område i rivende udvikling, og det lægger pres på den lokale biodiversitet og byens grønne åndehuller. Men ude på Nordhavnstippen kan du stadig opleve isfugle, tudser og vild natur – foruden et væld af spiselige planter.

Derfor inviterer Miljøpunkt Østerbro og Nordhavns Naturvenner til bynaturvandring på Nordhavnstippen torsdag d. 20. august kl. 16.00 – 18.00.

Bygartner Jann Kuusisaari guider os ud i det grønne, gør os klogere på områdets flora & fauna, og lærer os at genkende nogle af de mange nytteplanter, der vokser i den københavnske bynatur.

Vi slutter af med en kort samtale om bynatur og biodiversitet. For hvorfor er det vigtigt at kende og bevare lokal og bynær natur? Hvor “vild” skal naturen være? Og hvilken betydning har de nære naturoplevelser for vores forståelse for den biodiversitetskrise, verden står i?

Nordhavns Naturvenner vil også fortælle om den naturpark, der er planlagt i området, og om deres arbejde for at sikre naturen og biodiversiteten de bedst mulige betingelser – nu og i fremtiden.

Praktiske informationer

  • Vi mødes foran Havnekulturkontoret Nordhavn, Århusgade 126, 2100 København Ø, og cykler sammen derud. Så husk at medbringe cykel.
  • Turen slutter ude på Nordhavnstippen kl. 18.00, og så cykler man selv hjem derfra.
  • Området er desværre ikke velegnet for gangbesværede. Husk også praktisk fodtøj.
  • Da vi stadig skal passe på hinanden og holde behørig afstand, er der kun plads til 20 deltagere per tur.
  • Tilmeld dig ved at sende en mail til louise@miljopunkt-osterbro.dk og skriv “Bynaturvandring” i emnefeltet. Skriv også gerne, hvor mange I kommer. Tilmelding er først til mølle.

Arrangementet er støttet af Østerbro Lokaludvalg