Botanik og smådyr på Nordhavnstippen

Kom med ud til Nordhavnstippen lørdag d. 5. september, hvor vi sammen med lokale eksperter fra Nordhavns Naturvenner dykker ned i områdets flora og (små)fauna.

Vil du opleve den smukke natur på det yderste Nordhavn? Så kom med, når Miljøpunkt Østerbro og Nordhavns Naturvenner inviterer på endnu en af de populære bynaturvandringer til Nordhavnstippen.

Tid og sted

Lørdag d. 5. september kl. 10.00 – 12.30

Vi mødes foran det gamle Havnekulturkontor, Århusgade 126, 2100 Ø, og cykler samlet derud. Så husk at medbringe cykel.

Turen slutter på Nordhavnstippen kl. 12.30.

Bemærk at området desværre ikke er velegnet for gangbesværede. Husk også praktisk fodtøj.

Sommerfugle, insekter og planter i fokus

Denne gang har vi inviteret lokale eksperter i botanik og smådyr til at dele ud af deres viden om områdets flora og (små)fauna. Vi dykker ned i detaljerne og studerer de planter og smådyr, vi finder på vores vej.

Bygartner Jann Kuusisaari vil også fortælle om områdets spiselige planter og lære os at genkende nogle af de mange nytteplanter, der vokser i den københavnske bynatur.

Hvad er den bæredygtige by?

Vi slutter af med en kort samtale om by og natur. Nordhavn er et område i rivende udvikling, og det lægger pres på den lokale biodiversitet – også ude på “Tippen”.

Men hvorfor er det egentlig vigtigt at bevare (og kende) den lokale og bynære natur? Hvor “vild” skal naturen være? Og hvilken betydning har de nære naturoplevelser for vores forståelse af den biodiversitetskrise, verdens står i?

Tilmelding

Husk tilmelding til louise@miljopunkt-osterbro.dk – der er plads til max 20 deltagere, og tilmelding er først til mølle.

Se også begivenheden på Facebook her

Arrangementet er støttet af Østerbro Lokaludvalg