Ladcykel


Lån en 
ladcykel
Du kan låne en ladcykel gratis af Miljøpunkt Østerbro hvis du skal flytte, købe stort ind eller blot en tur i skoven med ungerne. Cyklen kan lånes en uge ad gangen med afhentning mandage mellem kl. 9.00-15.00.

Se om cyklen er ledig
Når du åbner dette link, kan du se om en af de to cykler er ledig de ønskede datoer (blå betyder optaget).

Book cyklen
Booking foregår på cykel@miljopunkt-osterbro.dk, hvor du skal oplyse tid og dato for, hvornår du vil låne den, samt dit telefonnummer. Hvis cyklen er ledig de valgte dage, vil du få en bekræftelse og mere information om selve lånet.

Du skal blot huske billedlegitimation i form af kørekort eller pas, når du henter cyklen.

Når du låner cyklen, har du ansvaret for, at den er forsvarligt låst, når du ikke benytter den. Cyklen er dækket af Miljøpunkts forsikring.

Cyklen
Cyklen er af mærket Jernhest, og er god til transport af tunge ting. Cyklen er uden regnslag, sæder og seler. Vi udlåner også Østerbro Lokaludvalgs ladcykel ,der har låg.

Andre ladcykler i byen
Er vores cykel ikke ledig, kan du tage kontakt til et af de andre Miljøpunkter:

Miljøpunkt Indre- By Christianshavn
Miljøpunkt Amager

Miljømæssige fordele
Miljøpunkt Østerbro tilbyder gratis lån af ladcyklen, da vi gerne vil opfordre borgerne på Østerbro til at vælge mere bæredygtige transportformer.

Udover de klimamæssige konsekvenser har den stadigt stigende biltrafik store miljø- og sundhedsmæssige konsekvenser for byens borgere – støjgener og dårlig luftkvalitet forringer både livskvaliteten og sundheden.

Luftforurening fra bilerne er et stort problem på Østerbro. Hvis du vælger bæredygtige transportformer i form af cykel og offentlig transport, er du med til at forbedre det lokale miljø.