Job i Miljøpunkt

Centerleder til Miljøpunkt Østerbro, København

Miljøpunkt Østerbro (MPØ)er en fond, hvis formål er at støtte og udvikle det lokale miljøarbejde ved at inspirere og engagere borgere, foreninger, institutioner og erhvervsliv til aktivt at deltage i miljøprojekter på Østerbro.

MPØ får tilskud fra Københavns Kommune via Østerbro Lokaludvalg, og sælger herudover miljøprojekter til institutioner og virksomheder. Se venligst https://miljopunktosterbro.wordpress.com/ for yderligere information.

Centerlederen har følgende hovedopgaver

·       Ledelsen af MPØ’s aktiviteter og projekter

·       Tage initiativ til nye miljøprojekter

·       Aktivt salg af miljøprojekter til virksomheder og institutioner

·       Samarbejde med Lokaludvalg Østerbro om miljøaktiviteter på Østerbro

·       Regnskab og budget

·       Strategiudvikling sammen med MPØ’s bestyrelse

Vi søger en udadvendt centerleder med en bred viden om de miljøudfordringer, som vi står overfor, og hvad der kan gøres lokalt. Du er er udadvendt person, som kan begejstre og inddrage borgerne på Østerbro i miljøarbejdet, og du forstår, at samarbejde med Østerbro Lokaludvalg og øvrige aktører i miljøarbejdet på Østerbro er væsentligt for MPØ’s succes.

Vi tilbyder en arbejdsplads med plads til personlig udvikling, spændende faglige udfordringer, gode kolleger og et godt arbejdsmiljø. Lønnen følger overenskomsten med Københavns Kommune. Der vil være mulighed for at forhandle tillæg til lønnen. Ansættelse efter aftale.

Ansøgningsfristen er 19. juli og ansøgningen sendes til bestyrelsesformand Jóannes Jørgen Gaard på joannes@privat.dk. Ansøgere opfordres til at kontakte formanden telefonisk på 2210 7483.  

Kvalificeret ansøger haves.