Grøn bydel

Miljøpunkt Østerbro arbejder på at gøre vores byrum grønnere og skønnere at være i.
Via forskellige aktiviteter sætter vi fokus på netop dette.

Kom med på tur.
Miljøpunkt Østerbro inviterer ofte på inspirerende vandreture på Østerbro, for at se på, hvordan by og natur kan spille sammen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få nyheder om ture direkte i din indbakke eller hold øje med aktuelle arrangementer her.

 

 

Grøn klumme i lokalavisen
Hver måned skriver centerleder Lene Midtgaard en grøn klumme i Østerbro Avis. Her sættes fokus på måder at gøre byen grønnere, betragtninger om miljøet på Østerbro og gode råd til at leve lidt mere bæredygtigt. Du kan blandt andet læse om asfaltromantikken i København, klimatilpasning, kemikalier i solcreme og affald i byen.

Læs klummerne hver måned i Østerbro Avis eller ved at klikke her.

 

Lån en ladcykel.
Du kan låne en ladcykel helt gratis i Miljøpunkt Østerbro. Så kan du købe stort ind uden at bruge bilen eller tage med ungerne på skovtur.

Læs mere om lån af cyklen her.

 

 

En ny bunkerhave på Østerbro
Miljøpunkt Østerbro har forvandlet en gammel bunker til et nyt grønt åndehul i byen med krydderurter, blomster og insekthoteller, hvor alle kan nyde madpakken eller roen midt i byen. Miljøpunkt Østerbro holder forskellige arrangementer i haven. Hold øje med aktuelle arrangementer her.