Barselscafé

Baby og bæredygtighedBabybrunch

Der er mange nye spørgsmål, der dukker op, når man står og skal vælge udstyr, tøj, legetøj, mad, eller plejeprodukter til en lille ny. Forskning viser nemlig, at fostre og små børn er langt mere følsomme over for de hormonforstyrrende og allergifremkaldende stoffer i hverdagen end voksne. Stofferne gemmer sig i hjemmet eller produkter, hvor vi ikke forventer det, og derfor opgiver nogle at få overblik, mens andre måske bliver utrygge eller overforsigtige.

Samtidig kan man som ny forælder blive overvældet af de tilsyneladende uendelige mængder af produkter, dimser og hjælpemidler til sit barn. Og er det virkelig alt sammen nødvendigt, eller kan du og miljøet klare dig med mindre?

Kom til barselscafé og få hjælp til at få overblikket over, hvor det er vigtigt at sætte ind ift. kemikaler og hvor det ikke betyder så meget, og få gode råd til at undgå forbrugsræset og samtidig have gode, brugbare ting i hverdagen.

Arrangementerne varer ca. 1,5 time med rig mulighed for at stille spørgsmål

Du kan se alle barselscafeerne her, eller følge os på Facebook, hvor du let kan invitere mødregruppen eller andre med via en begivenhed.

barselscafe