Klima og energi

Lån en klimakuffert
Der er masser af ting du kan gøre i dit hjem for at spare energi, el, vand, varme og CO2. Med klimakufferten kan du få inspiration og vejledning til tiltag du kan gøre i dit hjem. Hos Miljøpunkt Østerbro kan du låne en klimakuffert, der indeholder bøger, pjecer og måleapparater, så du helt konkret kan gå i gang hjemme.

Læs mere om klimakufferten og hvordan du låner den her

 

Grøn klumme i lokalavisen
Hver måned skriver centerleder Lene Midtgaard en grøn klumme i Østerbro Avis. Her sættes fokus på måder at gøre byen grønnere, betragtninger om miljøet på Østerbro og gode råd til at leve lidt mere bæredygtigt. Du kan blandt andet læse om asfaltromantikken i København, klimatilpasning, kemikalier i solcreme og affald i byen.

Læs klummerne hver måned i Østerbro Avis eller ved at klikke her.

 

Klimatilpasning
Miljøpunkt Østerbro er med i et stort grønt projekt i Skt. Kjelds Kvarter på Østerbro, hvor man i de kommende år vil se på hvordan vi kan håndtere de øgede regnvandsmængder i den eksisterende by som følge af de ændrede klimaforhold.
Læs mere om klimatilpasningsprojektet her.

 

Sommerluk-sticker_BLA¦èSommerluk dit fjernvarmeanlæg
Miljøpunkt Østerbro er med til at lave kampagnen sommerluk.dk, der sætter fokus på energi- og CO2-besparelser ved at sommerlukke sit fjernvarmeanlæg. Og igen at tænde det rigtigt, når fyringssæsonen igen begynder. Der er både mange penge og meget CO2 at spare ved at sommerlukke sit fjernvarmeanlæg.

Læs mere her.

 

Arrangementer
Miljøpunkt Østerbro deltager ofte i arrangementer, hvor vi fortæller om vores projekter, viser klimakufferten frem og rådgiver om tiltag du selv kan gøre for at spare energi og CO2 og leve mere bæredygtigt. Hold øje med hjemmesiden for at høre om arrangementer eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s