Tidligere projekter

Her får du en kort beskrivelse af nogle af de projekter, som Miljøpunkt Østerbro har lavet og som er afsluttet.

Lån en klimakuffert
Der er masser af ting du kan gøre i dit hjem for at spare energi, el, vand, varme og CO2. Med klimakufferten kan du få inspiration og vejledning til tiltag du kan gøre i dit hjem. Hos Miljøpunkt Østerbro kan du låne en klimakuffert, der indeholder bøger, pjecer og måleapparater, så du helt konkret kan gå i gang hjemme.

 

 

2100.nu
2100.nu var et ambitiøst projekt iværksat af Miljøpunkt Østerbro, Københavns Energi og Teknologisk Institut. Målet var at give borgere, boligforeninger og butikker på Østerbro hjælpe til at reducere bydelens CO2 udslip. På blot 1 år blev der sparet en masse energi og CO2. Læs mere om projektet på www.2100.nu.

 

Karréprojektet
To boligkarréer på Østerbro dystede over ét år fra 2009-2010 om at nedsætte deres energiforbrug mest muligt. Med hjælpe fra Miljøpunkt Østerbro og Københavns Energi blev der lavet mange energigennemgange, plantet blomster, isoleret, skiftet glødepærer til sparepærer og sat perlatorer på vandhanerne i de to karréer.

 

Guide til grønne indkøb
Der er hjælp at hente, hvis du er i tvivl om, hvor du får miljømærket legetøj, økologisk garn eller lokalt producerede grøntsager.

Miljøpunkt Østerbro har lavet en guide til grønne indkøb på Østerbro.
Læs mere og se folderen her